06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

OVER ONS

Als het om vervoer gaat, is Menger Transport een onmisbare schakel. Wie kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kiest voor Menger Transport in Leeuwarden. Dat is een ABC’tje. Ons wagenpark kan bijna elke klus aan.

Zo hebben we tal van vervoersmogelijkheden voor open transport en kunnen we onze opleggers inzetten om bijvoorbeeld hout, beton, schroot en voertuigen voor u te vervoeren. Bovendien kunnen we met behulp van een autolaadkraan constructies en machines plaatsen, maar bijvoorbeeld ook kantoorunits, kozijnen en dakkapellen. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in boot transport, verzorgen we het vervoer van containers, die we overigens ook verhuren, en staan we bekend om onze ruime ervaring in exceptioneel transport. Lang, breed, hoog of zwaar? Bij Menger Transport lachen we er om.

Wij vervoeren alle vrachten die afwijken van de standaard maten en die dus langer, breder, hoger en zwaarder dan normaal zijn. Menger Transport biedt voor iedere transportuitdaging de juiste oplossing! 
 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.