06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

EXCEPTIONEEL TRANSPORT

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer. Tevens zijn wij uw juiste partner in bijzonder transport waarbij geladen of gelost moet worden met behulp van onze eigen autolaadkranen of door middel van een telescoopkraan.

Regelmatig ziet u onze trucks voorbij rijden met de meest indrukwekkende ladingen. Super lange constructies, machines, complete prefab aanbouwen of extra brede dakkapellen… Het kan Menger Transport niet gek genoeg gaan, maar veiligheid en betrouwbaarheid staan altijd voorop.

We komen weliswaar uit Friesland, maar gaan niet over één nacht ijs. Exceptioneel vervoer is geen kwestie van eventjes van A naar B rijden. Het gaat om een goede voorbereiding, het verkennen van de route op haalbaarheid en de benodigde vergunningen. Vaak wordt er een beroep gedaan op onze creativiteit. Meedenken met de opdrachtgever en soms zelfs hulpmiddelen fabriceren om de lading op veilige en efficiënte wijze te vervoeren, Menger Transport gaat verder, daar waar anderen stoppen. U kunt altijd vertrouwen op de expertise van onze vakmensen, zodat u verzekerd bent van een vakkundig transport.

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.