06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Menger Transport zeer belangrijk. Wij werken graag mee aan een beter milieu en willen op een verantwoorde manier ondernemen. Dit betekent dat wij ook veel aandacht besteden aan onze bedrijfsvoering, veiligheid en de kwaliteit van onze werkprocessen.

Ook zijn we actief betrokken bij de stichting Akwadaa Aseda die zich inzet voor ontwikkelingshulp in Ghana. Zo plaatsen wij kosteloos containers voor deze stichting en leveren we een bijdrage aan het vervoer naar West-Afrika. 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.