06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

SCHROOT EN METAAL TRANSPORT

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer, overtollige voorraad, machines en installaties. Mocht het om zware of grote dingen gaan, dan maken wij gebruik van een speciale kraan waarmee wij het materiaal eenvoudig kunnen optakelen en afvoeren.

Wij beschikken over een groot aantal containers die we op locatie neer kunnen zetten. Afhankelijk van de hoeveelheid en het materiaal wordt het type container gekozen. We hebben ze in alle soorten en maten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook vloeistofdichte containers inzetten.

Qua plaatsing zijn er verschillende mogelijkheden. We kunnen een container vast bij een bedrijf plaatsen, een container plaatsen en dezelfde dag weer ophalen of een container plaatsen voor een langere periode. Wat dat betreft, zijn we zo flexibel als een elastiekje. Eén ding is zeker: Elke plaatsing of lediging wordt professioneel en volgens afspraak uitgevoerd.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Het ophalen, brengen en omwisselen van uw containers nemen wij graag voor onze rekening.
 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.