06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

OPEN TRANSPORT.

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing. Of het nu om bouwmaterialen gaat, machines, een piano of een dakkapel, met de opleggers van Menger Transport is alles mogelijk. Wij rijden met Lange Zware Voertuigen (LZV). Dit is dé manier op 50% meer lading te vervoeren dan een standaard combinatie. Ook beschikken wij over een autolaadkraan van 85 tonmeter. Transport, laden, lossen en hijsen… Alles is mogelijk. Op locatie is geen kraan of heftruck meer nodig. Dit bespaart u tijd en geld.

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd machinist autolaadkraan met laad-, los én hijsfunctie en dus in het bezit van een TCVT-certificaat. Hierdoor kan Menger Transport ook assisteren bij bouw en montage. 

Kortom, met onze betrokkenheid, inzicht en vakkennis, bent u verzekerd van een uitstekende partner. Wij komen op de meest moeilijk bereikbare plaatsen. Een groot deel van onze klantenkring bestaat uit bouwgerelateerde bedrijven. Omdat we dagelijks te maken hebben met de veiligheidsregels op en rond bouwterreinen, heeft Menger Transport het VCA* certificaat in huis. 
 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.