06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

BOOT TRANSPORT.

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten. Groot, klein, laat het maar aan ons over. Op vertrouwde en deskundige wijze transporteren we uw boot, naar de gewenste haven, winterstalling of scheepswerf. Daar hoeft u niet over in te zitten.  Ook het regelen van de benodigde ontheffingen verzorgen we graag.

Een groot deel van ons wagenpark is uitgerust met een autolaadkraan. Dat maakt het voor ons mogelijk de boot zelf te laden en te lossen. Ook het uit het water hijsen of te water laten, behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kunt u aanzienlijke kosten besparen.

Menger Transport werkt voor werven, importeurs, bootmakelaars, particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Wij vervoeren boten met een maximale lengte van 9.50 m en een gewicht van 8 ton. De kosten voor het transport hoeven niet hoog te liggen. Wij werken tegen scherpe tarieven. Het kopen van een boot in het buitenland hoeft wat dat betreft niet over te gaan…
 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.