06-12153311

DIENSTEN

Open Transport

Menger Transport biedt een grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden voor open vervoer. Samen met u kiezen we voor de meest efficiënte oplossing.

meer...

Boot Transport

Bent u op zoek naar transport voor uw boot? Doe dan een beroep op Menger Transport. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van boten.

meer...

Metaal Transport

Menger Transport levert containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, ijzerdraaisels, sloopijzer etc.

meer...

Exceptioneel Transport

Ook uitzonderlijke ladingen verzorgen we graag. Lang, breed, hoog, zwaar? Laat maar komen, we zijn niet voor niets gespecialiseerd in exceptioneel vervoer.

meer...

Container Verhuur

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, welke wij verhuren.

meer...

CONTAINER VERHUUR

Menger Transport heeft meerdere 10 en 20 voets containers in huis, die wij verhuren. Wij hebben verschillende formaten (zee)containers klaar staan die geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Denk o.a. aan de afvoer van bouw- en sloopafval, restafval, papierafval, archiefpapier, glas en gft-afval, maar ook aan de opslag van kleding en goederen. Uw gehuurde container wordt op de gewenste plek geplaatst (in Groningen, Drenthe en Friesland) en, door u gevuld, weer bij u afgehaald. 

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor bijvoorbeeld een inboedel of materialen? Daarvoor verhuren wij afsluitbare zeecontainers van 6 of 12 meter die ook op locatie gebracht kunnen worden.
 
Tevens bieden wij containers te koop aan, in goede staat. Heeft u een vraag over containerverhuur? Of over de aankoop van een container? Neem dan contact met ons op.
 

LAATSTE NIEUWS

De zomer komt er aan...

Nog even en dan is het zover. De zomer komt er aan! De eerste boten gaan alweer te water. Menger Transport onderweg naar Grou.